background

Aanmelden

U kunt zich telefonisch aanmelden in Renesse en Kamperland (0111-462009) en in Zierikzee (0111-412600). U heeft hiervoor altijd een schriftelijke verwijzing nodig van uw huisarts, specialist of tandarts. Naast deze verwijzing is het handig wanneer u bij een eerste afspraak uw pasje meeneemt van uw zorgverzekeraar en een identiteitsbewijs. Behandeling aan huis behoort tot de mogelijkheden als de verwijzend arts dit heeft voorgeschreven.

Vergoeding

Logopedie valt binnen het basispakket van uw zorgverzekering. In uw verzekeringspolis kunt u nalezen hoeveel behandelingen uw zorgverzekering vergoed.

Behandeling

De behandeling duurt maximaal 30 minuten per keer. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard en de ernst van de klacht. De behandeling start altijd met een anamnesegesprek (het in kaart brengen van uw hulpvraag en de voorgeschiedenis) en een onderzoek. Naar aanleiding daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Bij de meeste behandelingen zal het zo zijn dat u opdrachten mee naar huis krijgt om thuis te oefenen en te herhalen. Dit is erg belangrijk voor het slagen van de therapie. Het is ook mogelijk om een verwijzing te vragen voor een logopedisch onderzoek, zonder verdere behandeling.

2018  Logopedie Schol  globbers joomla templates