Een familiepraktijk, waar kwaliteit, kennis en kundigheid hoog in het vaandel staan.

Een unieke familiepraktijk. Geen enkel andere praktijk in Nederland bestaat uit twee leden van één familie: Meneer Jos en Mevrouw Jos.
Image
Jos

De meest ervaren logopedist in dit hechte team is Jos Schol, ook wel beter bekend als ‘Meneer Jos’. Met meer dan 30 jaren ervaring is hij een all-round logopedist voor kinderen en volwassenen, geregistreerd stemtherapeut, met meerdere specialisaties op het gebied van spraak, taal en gehoor. Op het gebied van afwijkend mondgedrag heeft Meneer Jos meerdere scholingen gevolgd. Hij is ingeschreven in het OMFT register, Oro-Myofunctionele Therapie. Hij is lid van de stemkwaliteitskring West. Ook is hij bestuurlijk actief op het spraaktaalgebied.


Image
Monique

Zijn vrouw, Monique Schol, is preverbaal logopedist en behandelt eet en drinkproblemen bij jonge kinderen aan huis of in de praktijk. Eveneens heeft ‘Mevrouw Jos’ jarenlange ervaring in de behandelingen van kinderen met spraak-taalproblemen. Daarnaast is ze aangesloten bij ParkinsonNet, voor de behandeling van volwassenen met Parkinson. Mevrouw Jos staat als afasietherapeut ingeschreven in het afasieregister en is mimetherapeut. Bovendien heeft ze meerdere scholingen gevolgd voor het behandelen van slikproblemen bij ouderen.


Image
Evelyne-ingezoomd

Na haar opleiding aan de Universiteit Gent en een stage in onze praktijk is Evelyne een vaste collega geworden. Ondertussen is ze door de kinderen uit de praktijk beter bekend als 'Josje'. Ze heeft een bijzondere interesse in OMFT bij kinderen, waarvoor ze bijkomende cursussen heeft gevolgd. Daarnaast gaat haar hart uit naar neurologische revalidatie van volwassenen met taal-, spraak-, en slikproblemen.